piramidon living room

postal_2

Piramidon Living Room

Dilluns, dia 9 de març de 2009. Dia Mundial de la Lentitud.
Una acció de l’associació amb la col·laboració del Centre d’Art Piramidon de Barcelona, el recolzament dels promotors internacionals del dia mundial, de la Regidoria dels Usos Socials del Temps [NUST] de l’Ajuntament de Barcelona i el Gremi de Galeries de Catalunya.

Amb motiu del Dia Mundial de la Lentitud, l’associació cultural pausa, i Piramidon van convidar a totes les persones que ho desitgessin a visitar aquest centre d’art contemporani a un altre pas: en sabatilles.Un objecte quotidià i simbòlic de la comoditat es converteix l’excusa per introduir un canvi de significat en el context expositiu del centre. S’estableix una simbiosi entre l’àmbit domèstic i l’àmbit del centre. L’objecte condiciona una actitud i un temps. Esdevé un mitjà que posa l’accent en el ritme i la profunditat de l’experiència. Suscita una reflexió sobre la manera en què vivim la cultura habitualment en una galeria o espai d’art.El context expositiu es torna living room [sala d’estar] i assumeix les seves connotacions.

Les sabatilles són un recurs senzill però paradoxalment complex i significatiu a la vegada. La intencionalitat del missatge suggereix al públic que l’espai del centre d’art pot experimentar-se des d’una altra perspectiva, de fet ja coneguda per aquest. Les sabatilles el conviden a sentir-se com a casa i li proposen un rol i un ritme més lent, pausat i distès.

[+ info]

cartell12345
677bis8910